web 2.0

Love Link Lørdag

Som ny og helt grøn blogger, henter jeg inspiration, tips og gode ideer på nogle af de blogge, som jeg løbende følger med i.

En af dem er MammaMias blog. Det var en af de første blogs jeg kiggede på da jeg gik på opdagelse i blogland, og ramte tilfældigt siden da jeg søgte efter inspiration og hjælp som ny blogger. På MammaMia fandt jeg "Hjælp! Jeg er ny blogger" listen, som kan anbefales til dig, som måske også overvejer at forsøge sig som blogger. 

I dag var jeg inde og snuse lidt igen, og faldt over MammaMias nyeste påfund - Love Link Lørdag. En opfordring til at dele, og hver lørdag dele et link på en blog, som enten har været til inspiration, vakt glæde, eller som du af andre årsager har lyst til fortælle andre om. Jeg tyvstarter her fredag aften med link til MammaMia.

Rigtig god fredag aften  Cool

Tags:

love links

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading