web 2.0

- en skøn søndag

Sove længe, brunch og forberedelse af den kommende sæson - det er overskriften denne dejlige søndag.

Det er sjældent jeg kan og har mulighed for at sove længe, men i dag var det formiddag før vi krøb ud af sengen og op til et flot snedækket have. Dejligt! En dejlig sløv, rolig og afslappende søndag var i vente, en søndag med søndagsbrunch, stearinlys og hygge. Disse rolige dage, hvor intet skal nås og vi bare kan tusse rundt er rigtig dejlige. Vi har længe været alt for gode til at få fyldt kalenderen op, og har haft alt alt for travlt. Vi har besluttet at vi ikke vil have så mange planlagte aktiviteter, men mere lade vejret, mulighederne og lysten bestemme dagene.

De lyse timer er taget til, februar står på spring og den kommende sæsons grøntsager skal til at forberedes. Af erfaring ved vi at forspiring af frøene skal ske tidligt, og allerede her i slutningen af januar, da det ellers hurtigt bliver for sent. I dag fik vi taget hul på projektet. Basilikum, dild, tomater, peberfrugt, chili, purløg og persille er sat til forspiring...50 små potter blev det til. Tomaterne er sat køligt og mørkt, klar til at blive sat i gang. De øvrige har fået plads i "vuggestuen" - vores aflagte akvarium som fungerer som drivbænk den første tid.

Nu står resten af søndagen på hygge, Uno, hjemmelavet pizza og mon ikke en søndags familiefilm er en passende afslutningen på en skøn sløv rolig og afslappende søndag.

Hvor langt er du med næste års afgrøder? Har du favorit frø som du bruger hvert år og som giver stort udbytte af god kvalitet? Vi har milde chili frø i overskud - skriv endelig en kommentar hvis du har lyst til at bytte - og gerne med særlige afgrøder som eksempelvis Tsatsoi, anderledes urter og krydderier.

Danmark er vist optaget af håndbold - 30 sekunder tilbage før guldet er en realitet! Sådan Danmark har fået guld!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalt er jeg ikke håndbold fan, men kunne alligvel ikke undgå at blive revet med af stemningen i radioen. Det var da ualmindeligt fantastisk urealistisk ubegribeligt! Kan ikke lade være med at smile. Det er vist ikke kun mig, der har haft en skøn weekend - håndbold Danmark har vist også haft en skøn weekend med resultatet 21-19. Tillykke tillykke til håndbold herrelandsholdet!

Fortsat god søndag

Tags:

haven

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading