web 2.0

Love Link Lørdag - strikkeblog

I starten af året blev der på Mias blog MammaMias introduceret et nyt begreb: Love Link Lørdag.

En opfordring til at dele, og hver lørdag dele et link på en blog, som enten har været til inspiration, vakt glæde, været nyttig, rørende, oplysende, interessant eller på anden vis har gjort sig bemærket.

I sidste uge fortalte jeg, om guiden "Hjælp! Jeg er ny blogger" som jeg havde fundet på MammaMias blog. I denne uge fortjener en anden blog en stor omtale og ros. 

Jeg har kigget og læst med på en del blogs efterhånden og blevet enormt inspireret og imponeret over alle de smukke kreationer dygtige bloggere får fremstillet. Jeg vil gerne kunne gøre noget med mine hænder - fremstille noget smukt og brugbart.

Det er mere end 25 år siden jeg sidst har haft strikkepinde i hånden, hovedsagligt fordi det aldrig rigtig kommer til at ligne. Det kommer aldrig til at indfri mine forventninger eller ambitionsniveau. Jeg har forsøgt mig med en trøje, med halstørklæder og tøj til mine børn da de var små, men det endte altid med at min mor måtte trevle op og redde det. Jeg kan altså ikke prale med at have et kreativt gen - desværre. Det er virkelig en stor sorg for mig, for jeg ville virkelig gerne være kreativ.

Som sagt er 25 år gået, temperamentet er blevet roligere, og med årerne er der kommet både rynker og erfaringer. Jeg kan mærke lysten er kommet tilbage, men desværre er det jo bare lige den barriere, at jeg ikke kan huske noget som helst om strikning. Det er her ugens Lørdag Love Link kommer ind!

Jeg var så heldig - og jeg mener virkelig heldig at finde denne fantastiske strikke blog hvor man trin-for-trin kan lære at strikke (igen). Der er både vejledning og video, og billeder af hvordan en ret og vrang maske ser ud! Nu har jeg for alvor fået blod på tanden! Nu tør jeg kaste mig ud i det igen. Jeg ved at flere at mine bekendte har det på samme måde - om vi er ramt af Bonderøvs feber eller Forbrydelsen ved jeg ikke, men det gamle håndværk er atter blevet populært, også hos helt unge piger. Nu skal jeg i gang.

Har du brug for at få hjælp til dit strikkeprojekt, kan du søge her:

Find strikkehjælp på PaaPinden.dk

Loading

Tags:

love links | strik

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading