web 2.0

Spar flere tusinde kroner hver måned!

For et par år siden indførte vi madplan og én ugentlig indkøbsdag. Målet var at reducere den mængde tid vi brugte på indkøb, og mindske spild.  Udover at vi nu bruger 1 time om ugen i alt til indkøb, smider mindre mad ud, så har det givet os en stor økonomisk gevinst.

De første år har vi dels sparet benzin på kun at købe ind én gang om ugen, men rent kroner og øre har det givet en besparelse på kr. 2000 pr. måned.

I 2012 besluttede vi at igangsætte et forsøg med at reducere yderligere. Målet var at se, om det var muligt at reducere det ugentlige indkøb yderligere, uden at gå på kompromis med mængden af grøntsager, sund, grøn og nærende mad hver dag og med luft til at have gæster og vores ugentlige brunch søndag.

Vores familie tæller fem personer, to store katte og en voliere med undulater. Budgettet skulle dække alle de daglige fornødenheder til alle levende mennesker som dyr, incl. Frisør.

Vi er nu i gang med vores sjette uge og det som vi troede var umuligt – var muligt! Vi har hver uge indtil nu sparet 500 kr. om  ugen.

Gør vi besparelsen op fra vi startede til nu ja, så har vi reduceret vores husholdningsbudget med 4000 kr. om måneden.

Hvad er så vores hemmelighed

Vi har ingen hemmelighed – også du kan gøre det! Det handler om øget bevidsthed, mindre spild, brug af råvarer du har, øget brug af grøntsager mv.

 

Vil du have hjælp til at spare 1000 vis af kroner på husholdningsbudgettet?

Vi ved at det ikke er så nemt endda, og derfor tilbyder vi nu et kursus i hvordan du spare penge på husholdningsbudgettet og få sundere kost- og madvaner. Du går hjem med konkrete bud på hvordan du kan øge din sundhed, reducere spild, få mere tid og bruge færre penge på mad.

Kurset foregår torsdag den 22/3 kl. 18.30-20.30 i Brøndby hos Female Fertility.

Betaling: Ved donation. Det vil sige, at du betaler hvad du kan og vil, når aftenen er omme. 

Få pladser - pladserne tildeles efter først-til-møllen-princippet.

Tilmeld dig på tina@female-fertility.dk

 

 

Tags: , , , ,

mad

Pingbacks and trackbacks (1)+

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading